Per què la ciberseguretat és essencial per a les petites i mitjanes empreses?

esolvo ciber security

En aquest bloc, us informem de la importància de la ciberseguretat per a les pimes i com es pot protegir contra els ciberatacs.

Proporcionarem estadístiques actualitzades sobre la freqüència i la gravetat dels atacs cibernètics a les petites i mitjanes empreses, així com exemples concrets d’empreses que han estat afectades fa pocs dies.

Així mateix, segons un informe del Ponemon Institute, el cost mitjà d’un ciberatac per a una empresa gran és de 3,86 milions d’euros, incloent-hi pèrdues de dades, costos de recuperació i danys a la reputació de l’empresa.

Casos

Tenim un parell de casos d’empreses que han estat afectades per atacs cibernètics com ara:

Target, que va patir una violació de dades que va comprometre les dades personals de milions de clients. Hospital Clínic de Barcelona, dut a terme per l’empresa de cibercrim Ransomhouse, ha afectat el Clínic i els centres CAP Casanova, CAP Borrell i CAP Les Corts, que estan sense sistema d’informació i atenent urgències. El centre de recerca vinculat a l’hospital, l’IDIBAPS, també n’està afectat.

Les conseqüències d’aquest atac pel centre hospitalari han estat les següents: Activitats suspeses: parteix de la cirurgia electiva i de les visites a consultes externes de les tres seus del Clínic i s’ha anul·lat l’activitat dels centres d’extraccions. S’han suspès unes 150 intervencions i entre el 2000 i 3000 visites a consultes externes. A tot això cal sumar-hi la filtració i pèrdua de dades i històriques de pacients.

És important que les #Pimes prenguin mesures de ciberseguretat, igual que les grans corporacions, per protegir-se contra els ciberatacs.

Aquestes mesures han d’incloure la implementació de solucions de com, les que proposem a Esolvo Cyber Security, la formació dels empleats sobre les ciber amenaces i la realització d’auditories de seguretat regulars per identificar possibles vulnerabilitats.

ESOLVO CIBER SECURITY: Solucions de ciberseguretat personalitzades per a petites i mitjanes empreses. El nostre equip de professionals en ciberseguretat està a la vostra disposició per assegurar la protecció de la vostra empresa.

#seguretatinformatica #ciberseguretat #formacio #ciberamenaces #ciberseguretatempresarial #proteccioinformatica #treballadorsinformatica #ciberseguretatpersonal #ciberseguretatprofesional

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp