Google detecta un forat de seguretat greu a Chrome i demana actualitzar el navegador tan aviat com puguis

Google acaba d’informar d’una nova actualització de seguretat d’emergència pels més de 3.200 milions d’usuaris del navegador Chrome. Es tracta de la versió 99.0.4844.84 que ve a resoldre una única vulnerabilitat, però una que és extremadament crítica.

Sense donar massa pistes per evitar que els hackers acudeixin a beneficiar-se de la vulnerabilitat, adverteix a tots els seus usuaris, a Espanya i la resta del món, que han d’actualitzar de caràcter urgent el sistema.

En poques ocasions s’envia una actualització per a solucionar una única vulnerabilitat de seguretat, però aquesta és particularment important perquè ja està sent explotada en el món real.

La multinacional explica en el seu blog que ha detectat el problema en la versió de Google Chrome 99.0.4844.84 per a Windows, Mac i Linux, és a dir, només afectaria els usuaris del navegador en ordinadors.

L’actualització en la qual es corregeix l’error ja s’ha llançat. Nosaltres us recomanem que actualitzeu el navegador com més aviat millor.

Per forçar l’actualització s’ha d’accedir dins del menú de les actualitzacions pendents o entrar a l’apartat web chrome://settings/help. Aquí, Chrome ofereix dades com la versió que hi ha instal·lada, les actualitzacions pendents i forçar una cerca per a noves versions i instal·lar-les.

A més, Microsoft Edge al estar basat en Chromium també l’afecta aquesta vulnerabilitat, així doncs també s’hauria d’actualitzar a la seva versió 99.0.1150.55. Per fer-ho podeu entrar amb aquest navegador a edge://settings/help.

Des d’Esolvo us recomanem que actualitzeu els vostres navegadors avui mateix per evitar problemes de seguretat. Si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp