Google alerta Espanya d’un greu problema de ciberseguretat

Cristina Pitarch celebra el creixement de la conscienciació pública sobre la ciberseguretat en els darrers anys i espera que aquesta tendència continuï. Google està compromès a crear un ambient on les persones comprenguin els riscos i sàpiguen com actuar.

El paper de la intel·ligència artificial a la ciberseguretat
Vicente Díaz suggereix que la intel·ligència artificial (IA) pot ser un gran aliat a la ciberseguretat. Ja es fa servir per analitzar grans quantitats de dades i detectar amenaces cibernètiques de manera més ràpida i precisa.
Un informe de VirusTotal destaca que la IA és capaç d’identificar un 70% més de fragments de codi maliciós que les eines tradicionals i fins a un 300% més precisa per detectar intents d’atac a dispositius amb vulnerabilitats comunes.

La solució d’Esolvo Ciber Security
Davant d’aquesta creixent amenaça cibernètica, Esolvo Ciber Security es presenta com una solució integral per a les pimes. La nostra experiència en ciberseguretat ens permet oferir mesures de protecció efectives i assequibles.
Treballem estretament amb les pimes per augmentar la seva conscienciació sobre els riscos cibernètics i els proporcionem solucions adaptades a les vostres necessitats i pressupost. El nostre objectiu és evitar costosos tancaments empresarials causats per atacs cibernètics.

Conclusió
La ciberseguretat és un desafiament creixent per a les pimes a Espanya ia tot el món. La manca de conscienciació i recursos adequats fa que aquestes empreses siguin vulnerables als atacs cibernètics. Tot i això, la intel·ligència artificial i la col·laboració amb experts en ciberseguretat poden marcar la diferència.
Esolvo Ciber Security es posiciona com un aliat crucial per a les pimes, oferint protecció i coneixement. La conscienciació pública sobre la ciberseguretat està en augment, i és fonamental que aquesta tendència continuï per protegir els nostres actius digitals.

Preguntes Freqüents (FAQs)
1. Quin percentatge de ciberatacs es dirigeixen a les pimes a tot el món?
El 43% dels ciberatacs a nivell mundial es dirigeixen a les pimes.
2. Quants ciberatacs pateix Espanya anualment?
Espanya pateix prop de 30.000 ciberatacs cada any.
3. Per què les pimes són un objectiu comú per als ciberdelinqüents?
Les pimes sovint no tenen mesures de seguretat adequades, cosa que les converteix en blancs vulnerables.
4. Com pot la intel·ligència artificial millorar la ciberseguretat?
La intel·ligència artificial pot detectar amenaces cibernètiques de manera més ràpida i precisa, identificant fins i tot fragments de codi maliciós que altres eines passen per alt.
5. Quines solucions ofereix Esolvo Ciber Security a les pimes?
Esolvo Ciber Security ofereix solucions integrals de ciberseguretat, augmenta la conscienciació sobre els riscos cibernètics i proporciona mesures de protecció efectives i assequibles per a les pimes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp