Daam: El malware que amenaça la seguretat de les comunicacions VOIP

Daam és un codi maliciós sofisticat que està posant en perill la seguretat de les comunicacions i la privadesa dels usuaris. Aquest codi maliciós, que també actua com a ‘botnet’, té la capacitat de realitzar diverses accions alarmants de forma remota, com la presa de dades, l’enregistrament de trucades de veu a través del protocol d’internet (VOIP), el registre de l’historial de navegació i el canvi de configuracions bàsiques del smartphone.

Esolvo Ciber Security

Segons informes recents, Daam s’ha convertit en una amenaça real i creixent en l’àmbit de la ciberseguretat.

El seu objectiu és infiltrar-se en dispositius electrònics i obtenir informació confidencial dels usuaris, posant en perill la seva privadesa i seguretat de les seves dades. A més, la seva funcionalitat com a botnet us permet controlar remotament els dispositius infectats, utilitzant-los com a eina per a altres activitats malicioses.

L’enregistrament de trucades VOIP és una de les característiques més inquietants de Daam. Aquest malware pot interceptar i gravar trucades realitzades a través de protocol de veu per internet, exposant informació confidencial i empresarial a possibles atacants. A més, amb la capacitat de robar dades i accedir a l’historial de navegació, els ciberdelinqüents poden obtenir informació personal sensible i utilitzar-la amb fins fraudulents o extorsius.

Per protegir-se d’aquesta amenaça cada cop més sofisticada, és crucial prendre mesures de seguretat adequades. És important mantenir el programari actualitzat, utilitzar programes antivirus i de seguretat fiables, i evitar descarregar aplicacions o arxius desconeguts. A més, cal ser vigilant i desconfiar de missatges o enllaços sospitosos, ja que podrien contenir el malware Daam o altres programes maliciosos similars.

En un entorn digital cada cop més complex i interconnectat, és essencial protegir la nostra privadesa i dades de les amenaces cibernètiques. A Esolvo Security Systems, som especialistes en ciberseguretat i oferim solucions avançades per protegir les empreses i usuaris contra els atacs maliciosos com el ‘malware’ Daam. Amb les nostres solucions personalitzades i el nostre equip d’experts, us podem ajudar a mantenir-vos un pas endavant dels ciberdelinqüents i garantir la vostra tranquil·litat digital.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp